Sve veći broj žena zauzima vodeće i ključne pozicije u poslovnom svetu, što je dovelo do potrebe za njihovim udruživanjem kako bi se ovaj trend i nastavio. Na području Balkana vodeće udruženje takve vrste je Woman.Comm zbog čega smo odlučili da udružimo snage sa uspešnim ženama iz našeg regiona, podržimo razvoj ženskog preduzetništva, i pomognemo napretku i razvoju žena u komunikacijskoj industriji.  Woman.Comm je društvo koje okuplja sve žene u komunikacijskoj industriji naše regije kako bi korišćenjem zajedničke sinergije još više ojačale svoju ulogu i transformisale komunikacijsku industriju čineći je boljom i uspešnijom.

Ideja vodilja udruženja Woman.Comm jeste da su žene Obrazovane, Profesionalne, Uspešne, Druželjubive, Pouzdane, Hrabre i da su više nego spremne da predvode promene. Zato je izuzetno zadovoljstvo u takvom društvu uspešnih dama imati svoje predstavine Bojanu Stanković i Draganu Veljković Tutorić koje će zasigurno svojim znanjem i podrškom uspeti da pomognu ostvarenju zajedničkog cilja udruženja Woman.Comm.

Ukoliko do sada niste imali priliku da bliže upoznate Bojanu ili Draganu, “naše žene” koje nose u sebi sve ove karakteristike, to možete za početak učiniti čitajući njihovo kratko predstavljanje na stranici Woman.Comm, a mi vas pozivamo da što pre nađete razlog i stvorite priliku da ih upoznate i lično!