Zadovoljstvo nam je da objavimo početak jedne uzbudljive saradnje sa Woman.Comm Club-om. Ovo partnerstvo donosi svežu i drugačiju perspektivu u oblasti komunikacija, sa fokusom na osnaživanje žena u industriji komunikacija.

Kao nezavisna full-service agencija posvećeni smo komunikacijama još od 2007. godine. Naš tim čine  vizionari i pokretači promena koji daju dodatni doprinos industriji komunikacija u Srbiji i šire.

„Radujemo se što ćemo i u Srbiji predstaviti značaj umrežavanja žena širom regiona. Industrija komunikacija pruža mnogo mogućnosti za saradnju, a sa projektima koji se realizuju na nivou regiona, svaka dodatna pružena ruka i nova saradnja daje svima nama mogućnost da zadate ciljeve ispunimo sa dodatnim kvalitetom koji svojom stručnošću i integritetom donose koleginice širom regiona“, izjavila je direktorka komunikacija Smart Vision agencije, Bojana Stanković.

Radujemo se ulozi ključnog ko-produkcijskog partnera u širenju Woman.Comm zajednice na teritoriji Srbije. Naša stručnost i posvećenost biće usmerena uspešnom ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Stvaranjem zajednice žena u komunikacijskoj industriji koja je utemeljena na uzajamnoj podršci među članicama, Woman.Comm Club želi da podstakne deljenje znanja i iskustava, da promoviše važnost i ulogu žena u svetu komunikacija, kao i da inspiriše sledeće generacije žena na njihovom putu unutar komunikacijske industrije.

„Saradnja sa Smart Vision agencijom predstavlja važan korak ka ostvarenju naše misije regionalnog širenja. Verujemo da je podrška i partnerstvo ključno za postizanje ciljeva. Očekujemo da ćemo realizovati mnoge aktivnosti u Srbiji, pružajući podršku ženama i podstičući ih da ostvare svoj puni potencijal,“ istakla je direktorka Woman.Comm Club-a, Irena Miličević Vukoja.

Očekujemo da ova saradnja donese inovativne projekte i korisne resurse koji će podržati žene u komunikacijskom sektoru širom Srbije. Spremni smo da zajedno oblikujemo bolju budućnost za sve članice ovog važnog udruženja. Pratite nas kako biste saznali više o našim aktivnostima u okviru ovog inspirativnog partnerstva! Budite deo zajednice koja podstiče rast i razvoj žena u komunikacijskoj industriji.