GlobalCom je globalna mreža agencija za odnose s javnošću i marketinške komunikacije, sa sedištem u Nemačkoj i poseduje preko 100 kancelarija širom sveta. GlobalCom PR mrežu čini tim od preko 1. 500 iskusnih PR konsultanata, što omogućava sprovođenje i najzahtevnijih kampanja međunarodnog karaktera. Kao globalni PR konsultant agencija nudi širok spektar usluga uključujući konsultantske usluge, usluge pripreme svih elemenata komunikacije brenda sa medijima i ciljnim publikama, te usluge digitalnog PR-a i marketinga.

Uzevši u obzir činjenicu da globalni brendovi imaju potrebu za globalnim strategijama i istovremenom komunikacijom na različitim tržištima, GlobalCom PR mreža omogućava jednostavnu organizaciju njihovog prisustva, kao i adaptaciju brendova na specifičnosti pojedinačnih tržišta.

GlobalCom PR mreža osim vrhunske usluge klijentima, omogućava i networking partnerskih agencija, razmenu mišljenja o trendovima u dinamičnoj oblasti marketinga.

Više o uslugama i ključnim industrijama iz kojih dolaze klijenti GlobalCom PR mreže možete pogledati na zvaničnoj stranici: www.gcpr.net/public-relations-services/.