Ličio je taj dan na jedan sasvim uobičajeni četvrtak u našoj agenciji – sastanci, mejlovi, telefonski razgovori, vizuali, saopštenja… A onda je jedan mejl promenio sve!

Congratulations! You are a finalist in the IPRA GWA for 2024 for your entry: “Dr. Gabor Mate in the Balkans in the NGO campaign”

I kako Smart vision tradicija nalaže, otvorili smo vino, nazdravili i poželeli našem PR timu mnogo sreće u finalu!

To što smo finalisti ovog prestižnog takmičenja čini nas ponosnim kako zbog truda koji smo u ovaj projekat uložili, tako i zbog stavljanja u fokus javnosti same teme koja je bila njegova okosnica, a to je – trauma.

U saradnji sa Dr. Gaborom Mateom, poznatim i priznatim širom sveta po svojoj ekspertizi, Fondacija Novak Đoković otvorila je diskusiju o uticaju traume na rani razvoj i značaju njene prevencije. Smart Vision, sa našim komunikacionim projektom “Dr. Gabor Mate na Balkanu”, postigao je značajne rezultate:

  • Održano je 38 projekcija dokumentarnog filma “Mudrost traume” u 22 grada u regionu
  • Organizovano je 7 ekskluzivnih premijera dokumentarnog filma “Mudrost traume” u: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Skoplju, Podgorici, Sarajevu i Ljubljani
  • Organizovano je 7 stručnih panela nakon premijera dokumentarnog filma “Mudrost traume” u pomenutim gradovima
  • Organizovana su i održana 3 predavanja uz učešće Dr. Gabora Matea u Beogradu, Banja Luci i Sarajevu
  • Održane su 2 celodnevne radionice sa Dr. Gaborom Mateom u Beogradu i Ljubljani
  • Snimljeno je 9 epizoda podkasta “Razgovori o roditeljstvu”
  • Imali smo više od 600 neplaćenih medijskih objava

Držite nam fige i – stay tuned!

O IPRA GWA
Godišnja inicijativa IPRA Golden World Awards (GWA), osnovana 1990. godine, odaje priznanje izvrsnosti u praksi odnosa s javnošću širom sveta u različitim kategorijama. Dobitnici nagrade ponose se priznanjem koje im je dodeljeno za njihov doprinos koji ispunjava međunarodne standarde izvrsnosti u odnosima s javnošću. Iako postoji mnogo nacionalnih i regionalnih PR nagrada, postoji samo jedna globalna: GWA.